torstai 25. heinäkuuta 2013

Helppo ja nopea pestokana

Tein eilen kaalilaatikon lisäksi myös pestokanaa, kun uuni oli valmiiksi lämpimänä. Pestokana on meidän perheen vakioruokaa ja sekä minun että mieheni herkkua. Tämä toimii hyvin nopeana arkiruokana, mutta sopii myös tarjoiltavaksi vieraille esimerkiksi parmesanrisoton kanssa. Resepti on helposti muunneltavissa omaan makuun sopivaksi. Uunivuokaan voi laittaa suikaloitua sipulia, aurinkokuivattuja tomaatteja, valkosipulin kynsiä yms.

Pestokana

6 kpl broilerin ohutleikkeitä
190 g pestoa (Vihreä pesto sopii ehkä hieman paremmin tähän ruokaan, vaikka eilen käytinkin punaista.)
oliiveja
juustoraastetta

Ota broilerin leikkeet huoneenlämpöön vähintään 15 minuuttia ennen kypsentämistä. Asettele leikkeet voideltuun uunivuokaan vierekkäin. Levitä jokaisen leikkeen päälle pestoa reilu ruokalusikallinen. Laita peston päälle oliiveja ja ripottele päällimmäiseksi juustoraastetta. Paistaa uunissa 200 asteessa reilu 15 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!