keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Aika on kortilla

Nyt olisi muutama aihe takataskussa blogia varten, mutta aikaa ei tällä hetkellä löydy tarpeeksi blogille. Pitäisi tulla kirjoittelemaan Lapsimessuista, joilla kävin pojan kanssa viime perjantaina ja tein pari ihanaa lastenvaatelöytöä. Pihan kivetysprojekti on alkanut ja siitä haluaisin täällä kuvien kanssa kertoa. Yläkerran toisen huoneen (tuleva lastenhuone tai meidän makuuhuone) maalaus ja kalustaminen alkaa myös kuukauden sisään olla ajankohtaista (vihdoin yhdeksän kuukautta muuttamisen jälkeen), siitäkin siis mahdollisesti jossain vaiheessa ainakin ennen-jälkeen kuvia. Raskauskuulumisia olisi mukava päivittää, vaikkei mitään vatsan kasvamista kummallisempaa olekaan kerrottavana ja mitäs vielä...
Kokopäivätyö, perhe, erilaiset projektit ja muut urakat vaan tahtovat viedä kaiken ajan. Katsotaan palaanko aktiivisemmaksi bloggaajaksi jäätyäni taas äitiyslomalle kuukauden päästä.


Sen verran sain järjestettyä aikaa ja raaskin olla lapsesta erossa, että järjestin miehelle yllätystreffit viime lauantaina. Vein miehen ensin kokovartalohierontaan, koukkasimme Stockmanille ostamaan uutta kevättakkia miehelle (hänen toiveestaan, kun saimme shoppailla rauhassa kahdestaan), siitä kolmen ruokalajin illalliselle ja viimeiseksi teatteriin. Teki kieltämättä ihan hyvää olla hetki kahdestaan. Hassua miten kahdessa ja puolessa vuodessa on melkein unohtunut millaista elämä oli kahdestaan ennen lasta. Sitä pystyy keskittymään toiseen aikuiseen ihan eri tavalla ja keskustelemaan ilman keskeytyksiä. Pystyy kulkemaan kaupungilla rauhassa ilman, että täytyy viihdyttää ketään tai kiirehtiä ettei lapsi tylsisty ja hermostu. Kivaa vaihtelua, vaikka lapsen luokse onkin aina ihanaa palata enkä kaipaa yhtään enempää "omaa aikaa".


Nyt takaisin töiden ääreen ja sitten kotiin laittamaan ruokaa, leikkimään, lukemaan satuja ja mahdollisesti katsomaan pihakiviä Bauhausiin tai levittämään tänään tullutta kalliomurske pinoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!