perjantai 16. toukokuuta 2014

Muuttopuuhia

Täällä ollaan. Kiirettä pitää ja paljon asioita on tapahtunut. Iloisia, jännittäviä ja surullisia.

Viime viikolla teimme kaupat nykyisestä kodistamme ja muutto häämöttää jo ensi viikon lopulla. Uutta kotia ei ole vielä löytynyt ja muutamme väliaikaisesti siskoni luokse, kunnes oma koti löytyy. Pari viikkoa on mennyt tavaroita pakaten ja laatikoita kuljetellen. Loppua ei näy. Mistä tätä tavaraa oikein riittää, vaikka asunto on pieni ja paljosta olen hankkiutunut eroon. Saamme onneksi tavarat väliaikaissäilytykseen vanhempiemme luokse, niin ei ole tarvinnut erillistä varastoa vuokrata.

Pari päivää asuntokauppojen jälkeen saimme ikäviä uutisia, kun meille kaikille niin rakas mummi menehtyi äkillisesti. Pakkailujen lomassa on tullut siis itkettyä ja käyty jättämässä mummille jäähyväiset. Kesäkuulle suunnitellut mummin 85-vuotissyntymäpäiväjuhlat vaihtuivat hautajaisiin. Elämä on.

Sain kutsun ylemmän ammattikorkeakoulun pääsykokeisiin, mutta en ole vielä varma menenkö sinne. Elämässä tapahtuu nyt niin paljon muutakin. Sisäänpääsyn mahdollisuudet ovat todella minimaaliset, koska saan työkokemuspisteitä vain muutaman. Jos saisin pääsykokeista täydet pisteet, minulla SAATTAISI olla mahdollisuudet päästä opiskelemaan. Muuten tilanne on aika heikko. Ehkä opiskelut saavat odottaa muutaman vuoden.

Pari unelmien taloa on ollut myynnissä ja toinen oli jo melkein meidän. Kauppojen onnistuminen jäi kiinni neljästä päivästä. Raha ratkaisee niin myyjälle kuin ostajallekin. Sitä unelmien kotia odotellaan vieläkin. Tai lottovoittoa.

Töihin paluu koittaa reilun kahden viikon päästä. Juuri sopivasti muuton ja mummin hautajaisten jälkeen. Miten osaan tehdä töitä näin pitkän tauon jälkeen? Ensimmäinen viikko menee varmaan asioita opetellessa ja sitten jäänkin taas kahdeksi viikoksi kotiin.

Kaikesta touhusta ja tohinasta huolimatta aion nämä kaksi viimeistä kotiviikkoa nauttia lähestyvästä kesästä ja ihanista ilmoista, joita viikonlopulle ja ensi viikolle on luvattu. Huomenna asuinalueellamme vietetään lähiöpäivää ja lähistöllä on paljon tapahtumia ja ohjelmaa. Itse osallistun päivään menemällä ostarin "pihakirppikselle" myymään tavaraa muuton alta pois. Illalla on luvassa pihalla grillaamista ja ulkona syömistä naapuriperheen kanssa fiilistellen ihanaa, kohta entistä, kotia ja taloyhtiötä.

Palailen taas, kunhan ehdin ja saan inspiraation bloggailuun takaisin. Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!