sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kuulumisten päivittämistä

Sen verran sain nyt inspiraatiota, että päivitän vähän kuulumisia näiden kolmen blogittoman kuukauden ajalta. Tiedätte sitten missä mennään, jos vaikka innostuisin kirjoittelemaan tiheämmin kuin kolmen kuukauden välein. Aloitetaan toukokuusta, jolloin kirjoitin viimeisimmän postauksen ennen taukoa.

Muutimme toukokuun lopulla väliaikaisesti ihanan, rakkaan siskoni ja hänen miehensä luokse, kun oma asunto oli myyty eikä uutta kotia ollut löytynyt. En tiedä ketään muita, joiden kanssa asuminen olisi mennyt niin kivuttomasti ja hermoja säästellen kuin he. Voisi luulla, että tila loppuu kesken kun kaksi aikuista, 1-vuotias taapero ja koira muuttavat kahden aikuisen kotiin rauhaa ja järjestystä rikkomaan, mutta kaikki meni paremmin kuin hyvin. Meidän perhe on ikuisesti kiitollinen väliaikaisesta majoituksesta, jolla säästyttiin asunnon vuokraamiselta tai hermojen menetykseltä.

Kesäkuun alussa palasin osa-aikasesti töihin ja A on saanut nauttia isovanhempien ja isin seurasta työviikkojeni ajan. Pientä protestointia on ollut havaittavissa, mutta melko hyvin A on tottunut äidin poissaoloon.
Uusi koti löytyi ja kaupat siitä tehtiin ennen juhannusta, mutta muuttoa jouduimme odottamaan heinäkuulle asti.

Heinäkuun alussa lomailimme koko perheellä käyden mm. mökillä ja Jyväskylän Asuntomessuilla yrittäen rentoutua ennen muuttoa. Mikään ei kyllä voita perheen yhteistä kiireetöntä aikaa! Pääsimme muuttamaan uuteen kotiin heinäkuun puolessa välissä ja tekemistä on riittänyt. Kerrostaloasuminen vaihtui omakotitaloasumiseen kaikkine hyvine ja huonoine puolineen. Tähän asti ollaan kyllä viihdytty erinomaisesti, eikä kummallakaan ole ikävä kerrostaloon. Paljon tilaa, oma piha, oma sauna ja oma takka. Koti <3

Elokuun alku on mennyt totutellessa elämään isossa talossa ja kotia laittaen. Vielä on paljon hankittavaa, laitettavaa ja sisustettavaa. Ideoita on hirveästi ja monta tuunausprojektia kesken, mutta aikaa ja rahaa rajallisesti. Pikku hiljaa hyvä tulee. Vielä kun sitä malttia saisi jostain. Jos innostun päivittämään blogia useammin, niin tulen varmasti kirjoittamaan paljon kotiin ja sisustukseen liittyvistä asioista. Toivottavasti edes joku jaksaa niitä lukea.

2 kommenttia:

 1. Kiva kun palasit! :) Innolla odotan postauksiasi uudesta ihanasta kodista!! Ja niitä tuunausjuttuja...

  Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että joku vielä lukee vaikka "pieni" tauko tulikin pidettyä :) Yritän saada sisustusjuttuja tänne, jos saisin vielä vähän blogi-inspiraatiota takaisin. Yksi tuunausprojekti on loppusuoralla, siitä laitan varmasti pari kuvaa tännekin.

   Poista

Kiitos viestistäsi!