maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kevätmielellä

Kyllä se kevät on sieltä tulossa, koska minuun on iskenyt taas joka keväinen ostosvimma. Yleensä en erityisemmin tykkää shoppailusta ja kaikki tavara ahdistaa, mutta keväisin haluan kotiin kaikkea uutta sisustusjuttua ja vaatekaappiin pitää saada jotain kivaa kesää varten. Kävin viikonloppuna Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa, mutta sieltä ei tarttunut mukaan kuin kolme kangassydäntä. Huomasin kuitenkin, että Askossa on sisustuspäivät tämän kuun loppuun asti ja löysin kuvastosta vaikka mitä ihanaa alennetuin hinnoin. Tällä viikolla onkin taas pakko päästä Askoon katselemaan ja ehkä myös ostelemaan ale-tuotteita. Ainakin seuraavat tuotteet ovat ostoslistalla:

Bambu-koristetikkaat


Tähti-tyyny

Molemmat kuvat on kopioitu osoitteesta asko.fi.
En vielä tiedä mihin nuo tikkaat laitan, mutta olen halunnut sellaisia jo pidemmän aikaa. Voipi olla, että nykyinen tummaa puuta oleva vaateteline joutuu vintille säilöön ja koristetikkaat pääsevät makuuhuoneeseen vaatesäilytyskäyttöön.

Pojalle innostuin katselemaan vaatteita aivan ihanasta Tikkunekun-verkkokaupasta. Tää valssi -blogissa on arvonta, jossa voi voittaa 30 euron lahjakortin kyseiseen verkkokauppaan. Arvontaan pääset tästä. "Joudun" varmaan tilaamaan tuolta jotakin jo nyt, vaikka tähän mennessä en ole ostanut pikkumiehelle vaatteita uutena kuin muutaman kappaleen (olisiko yhteensä 5 asua??). Siellä on vaikka ja mitä ihanaa. Täytyy vaan ostaa vähän isompaa kokoa, kun tällä hetkellä käytettäviä kokojen 74-80 vaatteita meillä on tarpeeksi. Ehkä kasvu tästä hidastuu ja isommat koot mahtuvat päälle vähän pidemmän aikaa.

Kirppiksellä olisi myös kiva käydä pitkästä aikaa. Siellä vain tahtoo olla rajallinen valikoima näitä isompia kokoja, kun taas kokojen 56-68 vaatteita on vaikka kuinka paljon. Haaste on löytää koosta 80 eteenpäin sellaisia vaatteita, jotka ovat vauvamaisia, kun en halua pukea meidän jättivauvaa vielä isojen poikien vaatteisiin. Usein koon 80 vaatteet on tarkoitettu lapsille, jotka jo kävelevät, mutta meidän poika ei vielä edes ryömi. Olen kokenut paita-housu yhdistelmät epäkäytännöllisinä sylivauvalla, kun paidan helma on aina kainalossa, housujen lahkeet polvissa ja housujen vyötärö kireällä vauvan möyriessä lattialla tai kun lapsi on sylissä. Omia lemppareita ja helpoimmiksi todettuja ovat bodyt, potkarit ja haalarit. Lahjaksi saaduista paidoista ja housuita on moni jäänyt kokonaan käyttämättä. Millaisia vaatteita te käytätte lapsilla?


2 kommenttia:

  1. Meillä tytöllä on yleensä päällä sukkahousut (ja niiden päällä tav. housut ja tarvittaessa sukat) & pitkähihainen body. Mielestäni kätevin yhdistelmä... potkareita ei käytetä lainkaan ja paitojakin vain bodyn päällä esim. kun ulos mennessä tarvii lisävaatetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Potkarit kyllä jakaa mielipiteitä, mutta minä olen kokenut ne käteviksi. Siis silloin, jos ne saa haaroista auki :) Jos meillä olisi tyttö, pukisin lapselle varmaan paljon tunikoita/mekkoja ja sukkahousuja/legginsejä. Pojalle ei ole niin paljoa vaihtoehtoja.

      Poista

Kiitos viestistäsi!