keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Sisustusbloggaajien kirppis - löytöjä

Lauantaina Helsingissä järjestettiin sisustusbloggaajien kirppis. Olin laittanut ajan kalenteriin ylös jo hyvissä ajoin ja suunnistin kirppikselle heti aukeamisen aikoihin. Onneksi olin ajoissa, sillä kirppis oli menestys. Innokkaimmat shoppaajat odottivat jo ovien aukeamista ja porukkaa valui tasaisesti ovien eteen koko ajan. Joukkio ryntäsi sisään kun ovet aukesivat ja halli täyttyi hetkessä ostajista. Tila oli aika pieni, joten ovella seisoi järjestyksenvalvoja päästämässä ihmisiä sisään pikkuhiljaa. Onneksi me pääsimme ensimmäisessä erässä.

Kiersin pöydät nopeasti ympäri ja yritin kurkkia jokaisen pöydän antia. Muutaman jutun bongasin ryysiksessä, jotka oli pakko saada mukaan ja napata ennen kuin joku muu ehtii ensin. Kaikki kolme ostosta olivat sellaisia, joista olin haaveillut jo pidempään. Nyt täytyy tunnustaa, etten tiedä minkä blogin kirjoittajan pöydästä kaksi tavaraa ostin :o En ole noita designsisustusblogeja seurannut. Tässä ostokseni.

Pentikin Porokynttelikkö osui heti silmiini yhdessä myyntipöydässä. Olen haaveillut Pentikin Porosta jo jonkin aikaa, mutta uutena hinta on vähän liian kallis, että olisin raaskinut aiemmin meille tämmöistä kotiuttaa. Nyt maksoin tästä ihanuudesta 12 euroa. (Uutena 58 euroa.) Täytyy vielä hakea sarviin sopivat kynttilät Pentikistä, vaikka mielestäni Poro on kaunis ilman kynttilöitäkin.Olen etsinyt vanhaa maitotonkkaa monelta kirppikseltä, mutta myyjät tietävät niiden kysynnän ja hinnat ovat olleet sen mukaisia. Sisustusbloggaajien kirppikseltä, Sees by Sanni-blogin pöydästä, löytyi onnekseni maitotonkka kohtuuhintaan. Maksoin tästä 8 euroa. Tämä pääsee jossain vaiheessa etukuistin portaille maljakoksi.Kolmas ostos oli kerrostarjoiluteline. Meidän uudessa keittiössä pöytätilaa on yllättävän vähän, niin täytyy hyödyntää korkeutta. Tämä kaunis teline toimii ainakin alkuun hedelmäkorina. Uuden Smoothie Twister -koneen ansiosta meiltä löytyy nykyään paljon hedelmiä pöydältä. Tästä telineestä maksoin 5 euroa.


Olen todella tyytyväinen löytöihini. Kaikki olivat todella haluttuja ja tulevat varmasti pitkäaikaiseen käyttöön.

5 kommenttia:

 1. Smoothie twister? Kuulostaa ostoskanavalta! :D

  VastaaPoista
 2. Niin ja superkivat ostokset! Maitotonkka ois kyllä kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis semmonen tavallinen OBH Nordican smoothiekone, jolla saa tehtyä smoothien suoraan pulloon. Eikä ole ostoskanavalta tilattu :D
   Olin niin iloinen noista ostoksista, vaikka muuten yritänkin olla hankkimatta mitään turhaa. Mutta noi kun ei ollut turhia :)

   Poista
 3. Aivan ihana tuo tarjoiluteline <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 Vähän on kiikkerä, mutta kaunis kuin mikä.

   Poista

Kiitos viestistäsi!