torstai 6. marraskuuta 2014

Pientä näpertelyä

Meidät on kutsuttu lauantaiksi ihanan tytön 2-vuotissyntymäpäiville. Lahja on vielä hankkimatta, mutta kortin innostuin pikkumiehen päiväunien aikana tekemään. En todellakaan ole hyvä piirtäämään enkä askartelemaan, joten siksi olen tyytyväinen lopputulokseen. Kortista tuli yksinkertainen, mutta mielestäni kaunis ja lapselle sopiva. Lahjatoive oli "jotain pientä tyttömäistä", niin halusin tehdä kortistakin hyvin tyttömäisen. Etsin googlesta kuvia bambista ja hahmottelin ruudulta mallia ottaen kuvan vapaalla kädellä paperille sabluunaksi. Tällainen siitä tuli.

Toinen vähän pienempi näpertely oli vaatekaapin vetimien vaihtaminen. Haettiin viime viikolla appivanhempien luota mieheni vanhasta huoneesta hänen vanha vaatekaappi. Meidän uudesta kodista puuttuu vielä säilytysratkaisuja, joten oli kiva että saatiin vanha kaappi hyötykäyttöön. Vaatekaappi oli muuten silmiäni miellyttävä, mutta puunväriset vetimet häiritsivät kovasti. Asia on onneksi helposti korjattavissa ja laitoin heti alkuviikosta uudet kahvat tilaukseen. Toimitus oli nopea ja paketti tuli perille jo tänään. Näin 90-luvusta muistuttavat vetimet vaihtuivat enemmän omaa silmää miellyttäviin. Alla ensin kuvia kaapista alkuperäisillä vetimillä ja sitten uusilla.
Pahoittelen kuvien laatua! En osaa yhtään kuvata pimeällä ilman luonnon valoa. Olisi pitänyt ottaa kaikki kuvat salamalla, mutta valitettavasti otin ne ilman salamaa, mikä saa kaapin näyttämään keltaiselta, vaikka on valkoinen..


Mukavaa loppuviikkoa!

3 kommenttia:

 1. On se jännä, miten nuidenkin kaappien ilme muuttui noin pienellä muutoksella noin paljon kivemmaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi vetimet ovat helposti vaihdettavissa ja niillä saa helposti muutettua ilmettä.

   Poista
 2. VINYL Dental implants and periodontics
  Vitamin D is snow peak titanium an essential nutrient titanium granite for maintaining apple watch titanium proper bone health and strength. It is also urban titanium metallic a good anti-inflammatory agent for bone babyliss pro nano titanium straightener health,

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!