keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Aurinkoa, herkkuja ja rakkaita


Nyt on tankattu aurinkoa ja herkkuja siihen malliin, että näillä pitäisi pärjätä Suomen kesään asti. Otimme viime viikolla varaslähdön talvilomaan ja lähdimme perheen kanssa etelän aurinkoon ennen kuin hiihtolomaruuhka alkaa. Suomen pitkä, kylmä, pimeä ja tänä vuonna märkäkin talvi oli mukava katkaista viikon aurinkojaksolla. Valo ja lämpö piristävät kummasti ja saavat mielen rentoutumaan. En myöskään valita kiireettömästä perheen kanssa yhdessä vietetystä ajasta, josta tuntui nauttivan niin lapsi kuin aikuisetkin.

Tässä muutama huonolaatuinen puhelinkuva välittämään lomatunnelmaa.Vatsa kasvaa kovaa vauhtia ja pikkuisen liikkeet tuntuvat joka päivä useammin ja selvemmin. Maanantain rakenneultrassa kaikki oli hyvin ja vauva on kasvanut normaalisti. Raskaus on mennyt tähän asti hyvin. Väsymys on kyllä ajoittain todella kovaa, joten täytyy aloittaa lisäraudan syönti piakkoin. Liitoskivut ovat muistuttaneet olemassaolostaan varsinkin öisin, mutta pahimmilta krempoilta on toistaiseksi vältytty. Raskausviikkoja on kasassa nyt 21+4.


4 kommenttia:

 1. Heiii onnea raskaudesta! En oo hetkeen huomannut blogiasi lukea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eipä täällä ole ollut paljoa luettavaakaan :D Katsotaan, jos saisin kevään edetessä jonkinlaisen innon blogaamiseen takaisin...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos molemmista kommenteista! Lomalle on ikävä takaisin, mutta onneksi täällä Suomessakin alkaa aurinko näyttäytymään koko ajan enemmän ja enemmän ja päivät pitenevät kovaa vauhtia. Kyllä se kesä sieltä taas tulee ennen kuin huomaankaan :)

   Poista

Kiitos viestistäsi!