maanantai 3. kesäkuuta 2013

Reissussa

En ole paljoa blogia ehtinyt kirjoitella, kun on tullut vietettyä suurin osa ajasta ulkona ja tien päällä. Ilmat on olleet niin kesäiset, että ainakin oma mieli tuntuu pirteältä univelasta huolimatta. Toivottavasti kesästä tulee yhtä hyvä kuin pari viime viikkoa ovat olleet.

Perjantaina otettiin suunnaksi mieheni suvun mökki ja vietettiin viikonloppu järvestä ja luonnon hiljaisuudesta nauttien. Koira iloitsi, kun sai juosta vapaana koirakavereiden kanssa ja lapsi opetteli leikkimistä pikkuserkun kanssa. Kyllä siinä vaan kummasti akut latautuu, kun pääsee hetkeksi pois kotoa ja saa viettää aikaa koko perheen kanssa ilman, että on kiire minnekään.
Eilen tultiin mökiltä kotiin ja tänään lähdetään pojan kanssa Pohjois-Savoon isomummoja katsomaan. Tartuin tilaisuuteen, kun päästään vanhempieni kyydillä niin ei tarvitse junalla tai autolla kaksin pojan kanssa matkustaa. Mies on kuitenkin päivät töissä, niin ompahan meilläkin tekemistä viikolle. Takaisin tullaan torstaina tai perjantaina, niin saadaan viettää viikonloppu kuitenkin kotona isimiehen kanssa. Saattaa olla, että ei tule blogia viikon aikana päivitettyä, kun tabletilla kirjoittaminen on niin tuskaisen hidasta.

Kirjoittelen kuulumisia lisää sitten viimeistään reissun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!