tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kirppislöydöt

Pakko tulla tänne esittelemään ja fiilistelemään viikonlopun lastenkirppislöytöjä. Suosin lastenvaatteiden, varsinkin vauvan vaatteiden, kierrättämistä ja ostamista käytettyinä, koska niiden käyttöikä on todella lyhyt. Kirpputoreilta löytää todella hyväkuntoisia lastenvaatteita edullisesti ja valikoima on suurempi kuin kaupassa. Kävin taas viikonloppuna parilla kirppiksellä ja ostin 5 bodya, yhden yöpuvun, pipon ja kolme sinistä harsoa. Hintaa näille kaikille tuli yhteensä 10,5 euroa. Mielestäni todella edullista hyväkuntoisista ja siisteistä vaatteista. Alla vielä kuva ostoksista :)


Näiden vaatteiden lisäksi ostin kirppikseltä myös käsikäyttöisen rintapumpun. Tiedän, että käytetyn rintapumpun ostaminen on riskiä, mutta olen pessyt ja keittänyt kaikki pumpun osat kotona ennen käyttöönottoa. Maksoin Ainun rintapumpusta 20 euroa. Nyt kun on rintapumppu, jolla saan A:lle maitoa talteen, niin tarkoitus on lähiaikoina jättää A ensimmäistä kertaa hoitoon ja lähteä miehen kanssa kahdestaan syömään. Tähän mennessä olen ollut erossa pojasta vain hammaslääkärin ja muutaman lyhyen koiralenkin ajan.

Mukavaa tiistaita sinulle!

2 kommenttia:

 1. Juu itsekin olen vähän ostanut vaatteita uutena kaupasta; kirppiksiltä saa hyväkuntoisia kyllä, kun ei näin pienten vauvojen vaatteet ehdi puhki kulua käytössä.

  Ei kai käytetty rintapumppu vaarallinen ole, jos sen sterilisoi varmasti kunnolla.
  Ite kylläkin ostin aikoinaan Philipsin Avent-pumpun uutena amazon.co.uk:sta n. 22e:lla.

  VastaaPoista
 2. Vauvan vaatteet ovat tosiaan käytettynäkin kuin uusia. Toisen vanha on toiselle uusi :)
  Sterilisoin rintapumpun kyllä kunnolla aluksi pesemällä ja sitten vielä keitin 10 minuuttia. Eiköhän siinä suurin osa bakteereista kuollut. Ainakaan vielä ei ole pojalle tullut mitään, vaikka kokeilin jo pumppua.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!