sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Buzzador: Vanish-kampanja

Liityin kesällä buzzadoriksi ja pääsin vihdoin osallistumaan ensimmäiseen kampanjaan. Alkuun vähän valaisen buzzausta niille, jotka eivät ole siihen aiemmin törmänneet. Buzzadorit pääsevät kokeilemaan ja testaamaan tuotteita, minkä jälkeen kokemuksista kerrotaan eteenpäin muille joko kasvotusten tai sosiaalisen median kautta. Lopuksi annetaan vielä raportti kokeillusta tuotteesta Buzzadorin kotisivuilla. Buzzauksesta ja buzzadorina olemisesta voit lukea lisää täältä.

Pääsin mukaan Vanish-tahranpoistoaineiden kampanjaan. Sain kotiini paketin, jossa oli neljää erilaista Vanish-tahranpoistotuotetta, tahranpoisto-opas sekä kangaspalanen tahratestiä varten. En ole vielä ehtinyt tuota tahratestiä kangaspalalle tekemään, mutta olen testannut aineita arjessa syntyneille tahroille. Ja niitä lapsiperheessä riittää. Pikkumiehen harjoitellessa tärkeää syömisen taitoa, vaatteisiin ilmestyy ruokatahroja päivittäin. (Pitäisi alkaa riisumaan poika aina ennen ruokailua niin, että saisi syödä vaippasiltaan.) Testiin pääsi ensimmäisenä housut, joissa oli keltainen hedelmäsosetahra ja punaiset karhunvadelmatahrat. Tahrat olivat housuissa useamman päivän ennen kuin aloin niitä käsittelemään ja pesemään, joten lika oli varmasti imeytynyt ja kuivunut housuihin hyvin. Suihkutin tahroille Vanish esikäsittelysuihketta ja laitoin suoraan pyykkikoneeseen peseytymään. Pesun jälkeen karhunvadelmatahrat olivat tipotiessään, mutta keltainen tahra ei kokonaan hävinnyt. Se kyllä haaleni huomattavasti, mutta näkyy housuissa hyvin haaleana edelleen.


Toisen testin tein kylpyhuoneen valkoiselle matolle, jolle oli tippunut kakkavaippa...tietenkin kakkapuoli alaspäin. Vahinko sattui juuri ennen matkalle lähtöä, jolloin en ehtinyt tahraa puhdistamaan. Likainen matto odotti vajaan viikon pesua ja lika oli kuivunut mattoon kiinni. Esikäsittelin tahran Vanish Oxi Action Extra Hygiene -jauheella. Kastelin tahran lämpimällä vedellä, ripottelin jauhetta tahralle ja hieroin jauheen kiinni mattoon. Huuhdoin jauhejäämät pois ja laitoin maton suoraan pyykkinkoneeseen ja koneen pesemään. Kakkatahra oli hävinnyt kokonaan.


Näiden testien perusteella Vanish-tuotteet ovat tehokkaita ja tehoavat hyvin hankaliinkin tahroihin. Ihmeisiin ei Vanishkaan varmaan pysty, mutta tavallisessa arjessa tulevat ruokatahrat saa näillä tuotteilla ainakin putsattua. Aiemmin olen luottanut sappisaippuaan, mutta Vanish on kyllä myös varteenotettava vaihtoehto. Suosittelen kokeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!