maanantai 18. marraskuuta 2013

Silverjungle -kotikutsut

Eilen kotimme täyttyi ihanista naisista ja lastenvaatteista. Pidin Silverjunglen kotikutsut, joista jo pari kertaa olenkin blogissa maininnut. Esittelijä tuli meille kahden suuren matkalaukun, yhden olkalaukun ja kolmen korin kanssa, jotka kaikki olivat täynnä vaatteita.


Jos jo aiemmin pidin Silverjunglen vaatteista, esittelyn jälkeen pidän vielä enemmän. Esittelijä kertoi yrityksen taustasta, vaatteiden eettisestä valmistuksesta sekä turvallisuudesta. Silverjunglen kaikki vaatteet ovat Ökö-Tex-merkittyjä eli niissä ei ole raskasmetalli-, torjunta-aine-, formaldehydi- tms. jäämiä eikä myrkyllisiä tai allergiaa aiheuttavia väriaineita. (lähde: http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/eko-ostaja/ymparistomerkit/ulkomaiset-merkit/) Vaatteet suunnitellaan Suomessa ja tehdään pääosin Euroopassa. Yritykselle on tärkeää, että tehtaissa, joissa heidän vaatteensa valmistetaan, ei käytetä lapsityövoimaa ja työntekijöiden työolosuhteet ovat hyvät.


Vaatteissa kiinnitin houkuttelevan ulkoasun lisäksi erityistä huomiota niiden käytännöllisyyteen ja toimivuuteen. Vaatteiden suunnittelussa on todella mietitty lasta. Materiaalit ovat pehmeitä, joustavia ja kestävän tuntuisia. Paidoissa ei ollut kutittavia lappuja niskassa ja useissa housumalleissa on kiristysmahdollisuus vyötäröllä ja resorit lahkeissa. Käytännön kokemusta minulla ei vielä paljoa Silverjunglen vaatteista ole, mutta kotikutsujen ja yhden paidan kokemuksella hinta-laatusuhde on todella hyvä.


Mitä sitä sitten tuli tilattua? No... omalle pojalle pari pipoa, kolmet housut, yhden paidan sekä sukkikset ja kummipojalle pojan äidin kanssa sovittuna joululahjaksi paita ja housut. Ei siis mennyt ihan överiksi, vaikka vaatteita löytyykin kaapista myös ennestään...vai menikö kuitenkin vähän? Pikkumiehen vaatteet tilasin koossa 86/92, joiden uskon olevan juuri sopivat ja menevän päälle jonkin aikaa. Tällä hetkellä käytetään pääosin kokoa 86, muutamaa 80 ja 92 vaatetta lukuunottamatta. Yhdet housut tilasin koossa 98/104, joten saavat odotella käyttöönottoa vielä hetken :) Tässä Silverjunglen -verkkokaupasta kopioimani kuvat tuotteista, jotka tilasin meille:

Harmaat velourhousut raitatähdillä

Harmaat froteesukkikset tähtikuvioilla ja LIUKUESTEILLÄ!

Turkoosit trikoohousut tähtikuviolla

Mustat neulejoogahousut
(lahkeissa käännettävät resorit, jotka pidentävät käyttöikää)

Musta trikoopaita tähtikuviolla

Valko-vihreäraidallinen hiippapipo

Harmaa hiippapipo tähtikuviolla

 Nyt vain odotellaan tuotteita saapuvaksi, niin päästään testaamaan merkki käytännössä.

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää! Mä oon hulluna tähtikuvioon! :D Ja nuo ekologiset arvot myös on tosi tärkeitä. Meiän pikkuselle oon ostanu kahta bodya vaille ihan kaiken kirppikseltä, mutta kun tuo vähän kasvaa, niin aattelin tilata silverjungelta jotain söpöä.. nyt tuntuu, että poika kasvaa vielä niin hurjaa vauhtia, ettei vaatteita ehi pitää ku muutaman kerran päällä ku ovat jo pieniä... :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kanssa suurin osa vaatteista ostettu tähän asti kirppikseltä tai lahjana saatuja. Isommalle pojalle vaan on vaikeampi löytää mieluisia vaatteita käytettynä. Silverjunglelta löysin juuri meidän (minun) tyylisiäni vaatteita lapselle :)

      Poista

Kiitos viestistäsi!