tiistai 3. joulukuuta 2013

Jouluaskartelua

Kävin eilen Myyrmannin Tiimarissa hakemassa joulukortit ja jotain korttiaskartelutarvikkeita. Siellä näytti olevan jo loppuunmyynti menossa, joten jäljellä olevat kortit ja tarvikkeet sai edulliseen hintaan. Askartelen yleensä muutaman joulukortin ja loput ostan valmiina. Enää ei ole montaa päivää korttien viimeiseen lähetyspäivään niin, että ne saa lähettää punaisessa kuoressa edullisemmin. Päätin siis tarttua toimeen ja näpertää muutaman kortin valmiiksi pojan päiväunien aikana.


Askartelun alkaessa minulla ei ollut ideaa siitä, minkälaisia kortteja tekisin. Ostin Tiimarista sen väriset kartongit mitä siellä oli enää jäljellä ja inspiroiduin tänä vuonna ruskeasta. Päätin tehdä piparkakku-ukon hahmon viemään joulutervehdyksen perille. Meiltä ei löytynyt piparkakku-ukon mallista piparkakkumuottia, joten piirsin hahmon vapaalla kädellä. Olen tyytyväinen lopputulokseen, ottaen huomioon etten ole hyvä piirtämään enkä askartelemaan. Tein vielä yhden kortin punaisesta kartongista ettei se jäisi kokonaan käyttämättä. Tässä lopputulos.


Pikkumies nukahti tänään jo puoli kahdeksalta ja mies oli uimassa (niin kuin joka tiistai-ilta). Minulle jäi siis hetki omaa aikaa nauttia glögilasillinen kynttilän valossa. Mies tuli juuri sopivasti kotiin, että ehdin hipsiä tästä taloyhtiön lenkkisaunan lämpöön. Luultavasti saan olla sielläkin omissa oloissani.


Kuullaan taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!