Ostimme tahnan kaveriksi Linkosuon sourcream RuisSipsejä. Sopivat hyvin yhteen. Tässä ohje, olkaa hyvät.
-Älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi- Valopilkkuja arjen keskeltä. Lapsiperheen arkea, sisustamista, ruoanlaittoa ja leipomista.
maanantai 9. joulukuuta 2013
Tahna säilykeherneistä
Erilaiset tahnat tuntuvat nykyään olevan suosittuja dippien ja levitteiden ohella. Jostain syystä tahnat ovat jääneet minulle vieraammiksi. Pari kertaa olen maistanut hummusta ja siinä se. Pitkän tauon jälkeen ostin viime viikolla kaupasta valmiin hummuspurkin. Jäin koukkuun ja päätin, että kokeilen jonkun tahnan tekemistä itse. Pari kuukautta sitten olimme erehdyksissä ostaneet kaupasta säilykepapujen sijasta säilykeherneitä, enkä ollut vielä keksinyt niille käyttöä. Yrittänyttä ei laiteta vai miten se meni. Tein tahnan säilykeherneistä ottaen mallia hummuksen reseptistä. Tahnan tekeminen oli äärimmäisen helppoa ja nopeaa. Ja lopputulos...SUPERHERKULLISTA! Tätä pitää ehdottomasti tehdä toistekin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos viestistäsi!