perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivätervehdys

En ole suuri ystävänpäivän fanittaja ja viettäjä. Minulle se on tavallinen päivä muiden joukossa ja pidän sitä enemmän amerikkalaisten tekaistuna kaupallisena juhlapäivänä. Mielestäni ystäviä ja rakkaita pitäisi muistaa ja arvostaa vuoden ympäri eikä vain yhtenä päivänä vuodesta. No joo, tämä oli henkilökohtainen mielipiteeni. Mukavaahan se on, että on joku päivä jonka varjolla voi muistaa ja ilahduttaa ystäviä ja pysähtyä miettimään kuinka tärkeitä ystävät ja läheiset ovatkaan.

Me emme ole mieheni kanssa tainneet viettää ystävänpäivää kuin pari kertaa koko 10 vuotisen yhdessäolon aikana. Noina parina kertana seurustelumme alkupuolella kävimme muistaakseni ulkona syömässä. Viime vuosina olemme vain tyytyneet toivottamaan toisillemme hyvää ystävänpäivää ilman sen suurempia kommervenkkejä. Tänään mies kuitenkin yllätti minut töistä tullessaan kauniilla kukkakimpulla. En muista saaneeni kukkia häneltä vähään aikaan, joten ilahduin tästä eleestä todella paljon :) Itse puolestani leivoin päivällä punaherukka-valkosuklaapiirakan yhteistä herkutteluhetkeä varten. Namskis, kun tuli muuten hyvää! Ja kelpasi miehellenikin, joka on suuri valkosuklaan ystävä. Laitan reseptin ensi viikolla erilliseen postaukseen, jos muistan.










Mies lähti illaksi kuukausittaiseen poikien saunailtaan ja minulla on luvassa ilta omassa seurassani. Herkuttelen ehkä vielä palan piirakkaa, laitan eilen televisiosta tulleen Mamma Mia -elokuvan pyörimään ja selailen samalla tänään postiluukusta tipahtanutta uunituoretta Vauva-lehteä.



Hyvää ystävänpäivää kaikille blogikavereilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!