torstai 24. huhtikuuta 2014

Hyvästit kodille

Peukkujen pitäminen kannatti, sillä saimme asunnosta tarjouksen, jonka hyväksyimme. Kaupanteko on sovittu kahden viikon päähän. Mikään ei ole 100 % varmaa ennen kuin nimet ovat paperissa, mutta uskallan jo puhua asiasta ääneen. Pientä stressiä aiheuttaa se, että meillä ei ole vielä uutta kotia ja kuukauden päästä pitäisi muuttaa nykyisestä pois. Joku väliaikaismajoitus taitaa siis olla ainoa vaihtoehto :/ Vähän kauhistuttaa tavaroiden kantaminen edes takaisin väliaikaissäilytykseen ja sitten taas uuteen kotiin. Tähän samaan hässäkkään minulla alkaa työt, joten paljon muutoksia on tulossa. Onneksi aloitan työt vain osa-aikaisesti, niin ehdin olla muutosten keskellä pojan kanssa tottumassa uuteen arkeen.

Haikein mielin olen alkanut valmistautumaan ajatukseen nykyisestä kodista luopumisesta. Tämä asunto oli meidän ensimmäinen omistusasunto ja näiden neljän vuoden aikana, jotka olemme tässä asuneet, on tapahtunut isoja asioita ja asunnosta on tullut meille ensimmäinen yhteinen kodilta tuntuva Koti. Ensimmäinen yhteinen vuokra-asunto tuntui aina väliaikaisratkaisulta, mutta nykyisessä kodissa olemme molemmat viihtyneet. Täällä on vietetty valmistujaisia, iloittu opiskelupaikasta, valmistauduttu häihin, avattu häälahjoja ukkosen paukkuessa ikkunan takana, kestitty ystäviä, itketty ja naurettu sydämen kyllyydestä, siivottu koiranpennun pissoja lattialta, tehty positiivinen raskaustesti, kärvistelty supistuskivuissa, nautittu vauvantuoksuisista hetkistä esikoisen kanssa ja kerätty paljon hyviä yhteisiä muistoja. Enkä voi tietenkään ohittaa ihania naapureita, joihin on ollut ilo tutustua ja joiden kanssa tulemme varmasti pitämään yhteyttä myös jatkossa.

Seuraavat peukutukset sitten uuden Kodin löytämiselle. Meidän molempien kriteerit täyttävät asunnot tuntuvat olevan harvassa ja sitten ne menevät kuin kuumille kiville. Kunhan saadaan oman asunnon myynti hoidettua loppuun, niin pääsemme mukaan asuntokauppojen kilpajuoksuun toden teolla. Tässä vielä viimeinen kurkistus meidän nykyiseen kotiin myyntikuvien muodossa:

3 kommenttia:

 1. Meidän koti on kanssa myynnissä ja mielessä pyörii ihan samoja ajatuksia kuin sinulla. Toisaalta on innoissaan muuttamassa uuteen kotiin, mutta samalla tuntuu myös haikealta jättää koti, jossa on tapahtunut paljon merkittäviä asioita. Onneksi niitä uusia kivoja tapahtumia ja muistoja tulee myös sinne uuteen kotiin. Sitäpaitsi, vaikka seinät jää, niin muistot seuraa perässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että muistot jää vaikka rakkaalle kodille jätetäänkin hyvästit. Toivotaan, että meidän molempien seuraavat kodit tulevat täyteen yhtä ihania muistoja kuin nykyisetkin. Tsemppiä asunnon myyntiin!

   Poista
  2. Niinpä! Kiitos tsempeistä :)

   Poista

Kiitos viestistäsi!