maanantai 7. huhtikuuta 2014

Peukut pystyyn ostotarjoukselle

Laitettiin meidän asunto myyntiin noin kuusi viikkoa sitten ja näytöillä on käynyt kävijöitä tasaisesti. Pari viikkoa sitten saimme yhden tarjouksen, mutta emme sitä hyväksyneet, kun oli reilusti alle hinnan, jolla asunnon suostuisimme myymään. Lähestyvä putkiremontti karkottaa ostajaehdokkaita selvästi, vaikka asunto on muuten hyvässä kunnossa ja alue mitä loistavin. Eilisellä näytöllä kävi pari katsojaa ja molemmat olivat selvästi kiinnostuneita ja puhuivat jopa tarjouksen tekemisestä. Täällä me nyt odotetaan jännittyneinä yhteydenottoa ja tarjouksia. Pitäkää tekin peukut pystyssä, että tarjoukset tulisi ja ne olisi sen suuruisia, että saisimme asunnon myytyä. Uutta kotia ei ole vielä löytynyt, kun emme viitsi tosissaan edes katsella ennen kuin vanha on saatu myytyä. Toivotaan, että uusi, sopiva koti löytyy sitten, kun sitä täytyy alkaa katselemaan.

Odotan jo niin kovasti, että saisimme lisää tilaa (eli pojan leluille oman huoneen), oman pihan ja astianpesukoneen. Nykyinen koti alkaa tuntumaan koko ajan ahtaammalta ja ahtaammalta. Tuntuu vain, että täällä päin meidän molempien kriteerit täyttävät asunnot ovat harvassa ja ne myydään todella nopeasti. Asuntojen hinnat ovat pääkaupunkiseudulla todella korkeat ja meidän pitäisi tehdä vielä valinta tilavuuden ja asunnon sijainnin välillä. Isoja asioita mietitään siis. Kukapa ei haluaisi isoa asuntoa läheltä kaikkia palveluita, mutta kuitenkin omassa rauhassa. Mistä tämmöinen unelma löytyisi?

Ilmoittelen sitten, kun jotain tapahtuu asuntoasioiden osalta. Toivottavasti mahdollisimman pian. Nyt kuuluu makuuhuoneesta huutelua, kun pieni unikeko vihdoin heräsi. (Meillä ei ole nukuttu yhdeksään asti varmaan vuoteen.) Äkkiä aamupalalle ja muskariin, joka alkaa tunnin päästä.

Kivaa viikon alkua kaikille lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Täällä peukut ja varpaat pystyssä ;) toivottavasti pian kuullaan hyviä asuntouutisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos E! Lupaavalta näyttää, mutta siitä lisää kunhan saadaan asioihin varmuutta :)

      Poista

Kiitos viestistäsi!