sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Makeaa mahan täydeltä

Tämä viikonloppu on ollut yhtä herkuttelua. Siskon tekemää piirakkaa, miehen mummin 85-vuotissyntymäpäivien ravintolaillallista, kulinaristi naapurin tupari-/synttäritarjottavia, itsetehtyä oliivi-tomaattifocacciaa (resepti täältä), pannukakkua, pitsaa ja raakakakkukokeilua.

Röyh. Nyt on semmoinen olo, että tietää saaneensa viikonloppuna ruokaa.

Flunssa on meinannut saada yliotteen loppuviikosta, mutta onneksi olin torstain ja perjantain kotona lapsen kanssa, niin sain köllötellä aamuisin sängyssä pidempään ja ottaa rennosti. Tai niin rennosti kun vauhdikkaassa iässä olevan taaperon kanssa voi ottaa. Toinen kiipeää aamulla vatsan päälle ratsastamaan ja alkaa laulaa ih-hah-haata samalla pomppien kuin olisi kovastikin laukkaavan hevosen selässä. Siinä ainakin herää. Flunssakin onneksi tuntuu olevan jo voiton puolella.

Viikonloppuun kuului herkuttelun, leipomisen ja ruoanlaiton lisäksi myös syksyisiä metsälenkkejä koiran kanssa, etuterassin somistusta, aamusaunaa, hääsuunnittelua (ei omien häiden ;) ja laiskaa olemista. Mukava viikonloppu siis kaikin puolin. Toivottavasti oli teilläkin.

Ensi viikolla minua työllistää viikonloppuna tulossa olevat pojan 2-vuotissynttärijuhlat. Katsotaan ehdinkö kirjoitella ennen niitä. Juhlista teen sitten oman postauksen.

Iloista tulevaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!