tiistai 7. toukokuuta 2013

Zumbaa

Tänään oltiin ensimmäistä kertaa zumbaamassa pojan kanssa. Oli kyllä tosi kiva päästä tanssimaan pitkästä aikaa. Hauskaa oli ja hiki tuli. Pikkuinen viihtyi lattialla köllöttelemässä melkein loppuun asti ja tanssinkin vain 1,5 kappaletta poika sylissä. Tanssiessa sai kyllä varoa muita vähän isompia lapsia, jotka konttasi ja taapersi pitkin salin lattiaa :)

Huomenna on sitten kontrollikäynti Lastenklinikalla pojan synnynnäisen lonkkaluksaation takia. Lonkka oli korjaantunut itsestään kahden viikon ikään mennessä, mutta ollaan vielä käyty kontrollissa kolmen ja nyt kuuden kuukauden iässä. Tarkastavat, että lonkkamaljat varmasti on niin kuin pitääkin, kun luusto koko ajan kehittyy.

Muuten tälle viikolle ei olekaan mitään sovittua ohjelmaa. Parvekkeen siivous, ikkunoiden pesu ja kakkukokeilu (tästä kuulette myöhemmin, jos kokeilu onnistuu) on o-do-listalla. Parveke on jo melkein siivottu, mutta vielä täytyy pestä tuolit, hakea niihin pehmusteet vintiltä samoin kuin puuritilä lattialle. Kukkia pitäisi saada kesää tuomaan. Taisivat vaan luvata loppuviikolle vähän pilvisempää säätä, niin taitaa parveke vielä odottaa.

Nyt nukkumaan niitä kahden tunnin pätkiä, että on huomenna edes jotenkin tolkuissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!