perjantai 6. syyskuuta 2013

Kirje lapselle

Rakas lapseni!

Siitä on jo melkein vuosi, kun saavuit meidän maailmaan. Sinä aurinkoisena lokakuun päivänä kun synnyit, teit meistä äidin ja isin, onnelliset vanhemmat. Perheemme sai odotettua lisäystä. Heti syntymäsi jälkeen, sinut nostettiin viereeni johon käperryit tuhisten nukkumaan. Äidin turvalliseen ja lämpöiseen syliin. Katsoin sinua lakkaamatta, enkä voinut uskoa kuinka täydellinen ja suloinen olit. Meidän vauva.

Vuoteen on mahtunut monia ilon ja onnen hetkiä. Olet kasvanut huimaa vauhtia ja oppinut joka päivä uusia asioita. Hämmästyneenä ja hieman haikeana seuraan kuinka meidän vauvasta on kasvamassa kovaa vauhtia taapero, pieni poika. Jokainen oppimasi uusi asia on tehnyt minusta iloisen ja ylpeän. Osaat jo upeasti tarttua esineisiin ja siirrellä niitä kädestä toiseen. Pinsettiote on kehittymässä ja pienet murut ja roskat löytyvät pöydältä ja lattialta nopeasti. Ryömimään lähdit pitkän odotuksen jälkeen kuukausi sitten ja nyt vanhemmilla onkin kova työ pysyä perässäsi. Osaat jo tehdä jekkuja ja hymyillä perään veikeästi. Uusin taito on seisomaan nouseminen. Nouset seisomaan sängynlaitaa vasten ja minä kannustan ja taputan vieressä kuin en olisi koskaan aiemmin nähnyt ihmisen nousevan itse seisomaan. Tänään harjoittelit myös ensimmäistä kertaa makuulta istumaan nousemista, joka onnistuikin hienosti monta kertaa peräkkäin. Äiti taas kehui ja kannusti. Sydän oli pakahtua ylpeydestä. Ajatella, tuonkin meidän lapsi jo osaa!

Ennen syntymääsi en osannut aavistaa kuinka paljon tulisin sinua rakastamaan. Ihana, kaunis hymysi kertoo sen, että sinullakin on hyvä olla meidän kanssa. Antamasi halaukset ja märät suukot ovat sanatonta kieltä kuin sanoen "Äiti, minäkin rakastan sinua" ja lämmittävät mieltä todella paljon.

Toivon sinulle pelkkää hyvää elämääsi! Olet minulle äärettömän rakas <3

-Äitisi-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!