tiistai 3. syyskuuta 2013

Nuhanenät

Täällä on pari päivää mennyt niiskutellen. Toissapäivänä minulla alkoi tulla kurkku kipeäksi. Litkin kurkkukipuun inkiväärijuomaa, joka auttoi muuten todella hyvin. Pilkoin noin senttimetrin pituisen kuoritun inkiväärinpalan mukin pohjalle, kaadoin päälle keitettyä vettä ja lirautin sekaan hunajaa. Kurkkukipu katosi jo juomaa juodessa ja hengitystiet aukesivat höryä hengitellen. Suosittelen! Itse kokeilin inkivääriä kurkkukivun lievittämiseen ensimmäistä kertaa ja kokeilen kyllä jatkossakin, jos flunssa meinaa tulla. Onneksi löytyi vihanneslokerosta pieni pala inkivääriä. Nyt on kurkkukipu lähes kadonnut, mutta flunssa jatkui tuttuun tapaan nuhalla ja nenän tukkoisuudella. Tänään alkoi myös A:n nenä vuotamaan, joten eiköhän tuo isimieskin saada vielä seuraksi sairastamaan.

Sairastelusta huolimatta aloitettiin viime yönä unikoulu vol. 2. Sain taas tarpeekseni yöheräilyistä ja nyt aion pysyä tiukkana, enkä sorru antamaan maitoa yöllä. Olen muutenkin lopettelemassa imettämistä, niin tuntuu hölmöltä herätä yöllä ruokkimaan, kun päivisinkin pikkumies saa pääasiassa vain korviketta. Iltaisin ja aamuisin olen antanut tisumaitoa, mutta muuten mennään korvikkeella.
Viime yönä nukuin itse olohuoneessa ja mies hoiti yöheräämiset. Yö menikin paremmin kuin etukäteen pelättiin. A kitisi kyllä puoli kahdesta viiteen vähän väliä, mutta huuto ei yltynyt mahdottomaksi. Itse sain nukuttua paremmin kuin pitkään aikaan, kun en kuullut jokaista inahdusta ja kahahdusta makuuhuoneesta :D Ensi yönä mieheni tarvitsee paremmat yöunet huomista pitkää työpäivää varten, niin joudun itse hoitamaan seuraavan yön :/ Toivottavasti yö menee yhtä hyvin kuin ensimmäinenkin. Pitää itsekin painua suihkun kautta pehkuihin, että saa edes alkuyöstä levättyä hetken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!