lauantai 14. syyskuuta 2013

Täydellinen päivä

Näin ne vuodet vierii. Tänään minulle tuli mittariin taas yksi vuosi lisää. Nuoria tässä vielä ollaan, vaikka kolmekymppiset lähestyvätkin uhkaavasti :D Onneksi siihen on vielä muutama vuosi aikaa.
En ollut suunnitellut juhlivani syntymäpäivääni sen kummemmin, mutta pienet asiat tekivät päivästä upean.

 • Aamu alkoi hyvin, kun pienimies herätti vasta kahdeksan jälkeen. Vaikka yö oli tavalliseen tapaansa katkonainen, oli ihanaa saada aamulla nukkua vaihteeksi yli kahdeksaan.
 • Vaikka mieheni oli eilen illalla saunaillassa kavereiden kanssa ja ilta venähti pitkäksi, hän lupautui katsomaan poikaa, että pääsin heti aamupäivällä kuntoilemaan BodyPump-tunnin merkeissä ja viettämään hetken aikaa itsekseni. Oli todella piristävää päästä kunnon hikijumppaan heti aamusta. Päivä lähti hyvin käyntiin ja jumpan jälkeen oli todella energinen olo.
 • Kun tulin jumpasta kotiin, siskoni oli miehensä kanssa tullut tietämättäni meille ja kahvipöytä herkkuineen odotti katettuna.
 • Sain onnittelusoiton Australiasta vaihto-oppilasajan isäntäperheeltäni. Välimatkasta huolimatta pidämme edelleen säännöllisesti yhteyttä, vaikka siitä onkin pian jo kymmenen vuotta kun asuin heidän luonaan.
 • Käytiin Prismassa ostamassa aiemmin bongaamani kengät, jotka sain lopulta appivanhemmiltani syntymäpäivälahjaksi.
 • Päästiin mieheni kanssa kahdestaan kylpylään rentoutumaan ja nautiskelemaan, kun pienimies jäi hoitoon appivanhempien luokse. A oli ensimmäistä kertaa mieheni vanhemmilla hoidossa, mutta kaikki oli mennyt hienosti. Tietenkin.
 • Mies vei minut kylpylän jälkeen ravintolaan syömään kolmen ruokalajin illallisen. Oli ihanaa saada syödä rauhassa ja nauttia ruoasta kunnolla.
 • Ajoin ensimmäistä kertaa elämässäni automaattivaihteista autoa (appiukkoni auto). Ajaminen sujui mallikkaasti heti sen jälkeen, kun tuli erehdyksen kautta selväksi kumpi on kaasu ja kumpi jarru. (Ihan kuin polkimet olisivat toisinpäin kuin manuaalivaihteisessa autossa :D) Tuli jotenkin sellainen olo kuin en olisi ikinä ennen ajanut autolla, vaikka tosiasiassa olen ajanut autoa suhteellisen paljon. Auto palautui ehjänä omistajalleen. (Kyllä se appiukko pitäisi minua "hyvänä" kuskina, jos olisin nyt kolhinut hänen autonsa ;) Muutama vuosi sitten ajoin hänen edellisellä autollaan pientä ylinopeutta peltipoliisin räpsäyttäessä kuvan. Hän sai poliisilta kirjeen, että hänen autollaan on ajettu ylinopeutta. Myönsin syyllisyyden ja kävin tunnustamassa tekoni poliisiasemalla, jossa näytetystä kuvasta ei kyllä voinut erehtyä kuka oli ollut kuskina.)
 • Sain päivän aikana lukuisia onnitteluita tekstiviestinä ja Facebookin kautta. Ne ilahduttavat mieltä kovasti, vaikka yritän itse pitää matalaa profiilia syntymäpäivänä. Eri asia sitten, kun täyttää pyöreitä vuosia.
 • Pikkumies nukahti itsestään sänkyynsä ja minulle jäi miehen kanssa kahdenkeskistä aikaa pojan mentyä nukkumaan.
 • Kaikki vaatteet huomisiin A:n pikkuserkun kastejuhliin on kerrankin katsottu hyvissä ajoin valmiiksi koko perheelle.

Nämä asiat tekivät päivästäni täydellisen. Nyt voin mennä hyvillä mielin nukkumaan ja lepäämään, että huomenna jaksetaan juhlia pienen prinsessan kastejuhlissa. Tässä vielä kuva lahjoista, joita sain.

Lahjakortti Intersporttiin, jolla saan mennä ostamaan tarvitsemani uudet jumppahousut :), ihanat Iittalan Kastehelmi-sarjan kippo, tuikkulyhty ja maljakko sekä Rock-henkiset syystennarit. Tarkkasilmäisimmät varmaan huomasivatkin, että kenkiin on jäänyt varashälytin :D Huomasin sen vasta kotona, kun olin alkamassa suihkuttamaan kenkiin suoja-ainetta. Täytyy huomenna käydä kaupassa kuittia vastaan poistattamassa häly. Kengät eivät siis ole lähteneet maksamatta matkaan, vaikka hälyttimen perusteella siltä näyttääkin :/

Ostin itse H&M:ltä uuden topin huomisiin juhliin. Muuna asuna minulla on vaaleanpunainen jakkupuku. Mielestäni tämä toppi on ihana ja sille tulee varmasti käyttöä muulloinkin.
Nyt painun koiran kanssa ulos, että pääsen itsekin muun perheen kanssa nukkumaan. Ensi kertaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!