tiistai 22. lokakuuta 2013

Iki-ihana Silverjungle ja ARVONTA!

Viime huhtikuussa Lapsi-messuilla törmäsin ensimmäisen kerran Silverjungle-lastenvaatemerkkiin. Ostin tuolloin messutarjouksena yhden t-paidan pojalle ja paita oli todella kovassa käytössä koko kesän. Kävin nyt syksyllä huvikseni Silverjunglen nettisivuilla katsomassa muita Silverjunglen vaatteita ja hullaannuin täysin. Paljon tähtiä, paljon trikoovaatteita ja kaikkea ihanaa! Vakuutuin merkistä vielä enemmän, kun luin sen olevan suomalainen.

Kuva täältä.
Silverjunglen mallistosta löytyy varmasti kaikille lapsiperheille jotain, kun vaatteita on niin vauvoille kuin koululaisillekin. Itse en ole aikaisemmin meinannut löytää pojalle sellaisia vaatteita, jotka miellyttävät omaa silmää, mutta nyt vaihtoehtoja on niin paljon, että on vaikea valita ne mieluisimmat. Jostain syystä en pidä perinteisistä poikien vaatteista, joissa on autojen, lentsikoiden ja hirviöiden kuvia. (Lapsi saa kyllä isompana sellaisia vaatteita, jos itse niistä tykkää.) Ostan pikkumiehen vaatteet pääasiassa kirpputoreilta ja siellä pojille tuntuu olevan tarjolla suurimmaksi osaksi vain niitä perinteisiä poikien vaatteita. 

Kuva täältä
Innostuin merkistä niin paljon, että päätin pitää Silverjunglen kotikutsut meillä kotona. Otin heti yhteyttä esittelijään ja löimme lukkoon, että kutsut pidetään sunnuntaina 17.11. Teki kyllä mieli tilata jo heti netistä muutamat housut, paidat ja sukat, mutta maltan mieleni ja katson mitä kotikutsuilla sitten esitellään. Silloin tilaan kyllä varmasti kasan vaatteita varmaan vähän isommassakin koossa, niin on sitten valmiiksi odottamassa, kun poika kasvaa. Jos joku teistä pääkaupunkiseudulla asuvista lukijoista haluaa tulla kotikutsuille tutustumaan Silverjunglen vaatteisiin, niin laita sähköpostia tulemaan osoitteeseen kotikeijunelamaa@gmail.com. Laitan sitten tarkemmat yksityiskohdat kutsuista tulemaan.

Kuva täältä

Sitten siihen arvontaan :) Silverjungle-hullaantumisen kunniaksi laitan blogihistoriani ensimmäisen blogiarvonnan pystyyn. Arvonta on toteutettu yhteistyössä, yllätys yllätys, Silverjunglen kanssa. Palkintona on 10 euron lahjakortti Silverjunglen-verkkokauppaan.

Kuva täältä
Arvonta alkaa nyt ja päättyy perjantaina 8.11.2013. Arvontaan voi osallistua laittamalla kommenttiboksiin viestiä kuinka monella arvalla on mukana arvonnassa. Arpoja on jaossa seuraavasti:
   • 1 arpa kommentoimalla tätä postausta
   • 2 arpaa kommentoimalla postausta ja liittymällä lukijaksi
   • 3 arpaa kommentoimalla postausta, liittymällä lukijaksi ja mainostamalla arvontaa omassa blogissa

Anonyymit, muistakaa laittaa nimimerkki kommenttiin mukaan, niin erotan teidän toisistanne. Ei muuta kuin PALJON ONNEA ARVONTAAN!

15 kommenttia:

 1. Kommentoin, että mukana arvonnassa ollaan (1 arpa). Kivoja vaatteita kyllä.

  VastaaPoista
 2. kahdella arvalla osallistuisin, lukijana ollaan :)

  VastaaPoista
 3. Mukana ollaan! Mä mitään lukijaksi osaa liittyä joten 1 arpa :D

  VastaaPoista
 4. AIvan ihania vaatteita! Mukana yhdellä arvalla!
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Osallistun yhdellä arvalla.
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja vaatteita.
  1 arpa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Voi mahoton! Nuo vaatteethan on aivan toooosi ihania! Kiitos esittelystä. Mä osallistun kyllä kokonaista kolmella arvalla! :) Meen nyt tekeen postauksen blogiini. :) Ja pistän peukut pystyyn! Meiän poikanen tykkäis (lue: äiti tykkäis) nuista tähtivetimistä ihan äly paljon! :D

  VastaaPoista
 8. Yksi arpa minulle, kiitos!
  Olisi paljon kivoja vaihtoehtoja, joista valita.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 9. Siis mitä, suomalainenko? Vau, täytyypä tutustua valikoimaan oikein ajan kanssa.
  Arvontaan osallistun yhdellä mahdollisuudella.
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 10. Yhdellä arvalla mukaan =)!
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 11. kahdella arvalla mukana!!
  (elina_myllykoski@hotmail.com)

  VastaaPoista
 12. Suomalaisuus oli kyllä minullekin ihan uusi juttu. Hieno homma.
  Osallistun arvontaan yhdellä arpalipukkeella.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 13. Arvalla mukana. Kiva kun suomalaista tuotemerkkiä tuodaan esille.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 14. Kiitos kaikille osallistujille! Arvonta on päättynyt.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!